Scaun Auto cu Isofix Toria Elite i-Size Prime Mat Black 15 luni - 12 ani

1.767,99 RON
Indisponibil
COD
89044300050

Proiectat pentru protectie desavarsita, noul scaun pentru copii Toria Elite combina cele mai inalte standarde de siguranta, confort sporit si design remarcabil. Scaunul versatil pentru copii, care "creste" impreuna cu tinerii calatori, poate fi reglat individual pe inaltime si se adapteaza perfect la diferite dimensiuni ale corpului.

USOR CONVERTIBIL - CRESTE ODATA CU COPILUL
Scaunul poate fi folosit pentru un copil, incepand cu varsta de cincisprezece luni, pana la cea de doisprezece ani – tetiera "creste" astfel, odata cu copilul. Conversia de la sistemul integrat de hamuri in 5 puncte ale scaunului, la centura in trei puncte a masinii este incredibil de simpla si rapida.

SOUND SYSTEM
Difuzoarele sunt incorporate in tetierele scaunului, pentru distractie maxima in timpul calatoriei cu masina ! Copiii se pot lasa pe spate si se pot relaxa in timp ce capul lor ramane protejat de tetiera (doar in versiunea PRIME).

ASP- PROTECTII LATERALE AVANSATE
Protectiile detasabile pot fi fixate rapid si simplu, pe aripile laterale ale scaunului auto pentru copii. In cazul unei coliziuni laterale, acestea absorb energia de impact, reducand forta care ar actiona asupra copilului, oferind protectie maxima. Protectiile trebuie instalate intotdeauna pe partea usii automobilului, langa care este asezat scaunul auto al copilului.

SISTEM DE VENTILARE A AERULUI
Niciun detaliu nu este lasat la voia intamplarii, iar calitatea aerului reprezinta pentru noi, un detaliu important. De fapt, sistemul de ventilatie face sederea pe perioade lungi deosebit de confortabila, iar acest lucru este asigurat de orificiile inserate in structura exterioara a scaunului, precum si de insertiile de tip plasa de pe suprafata scaunului, ce permit fluxul continuu de aer. Secretul unei calatorii bune este sa te bucuri de plimbare, iar designul Toria Elite se asigura ca toata lumea o face.

INSTALARE INTUITIVA
Sistemul ISOFIX si punctul suplimentar de ancorare al acestuia, asigura o manipulare usoara si, desigur, indeplinesc cerintele stricte ale standardului actual de siguranta i-Size. Cele trei puncte de ancorare mentin stabilitatea scaunului si, in caz de accident, absorb fortele care actioneaza asupra copilului. Odata instalat, scaunul pentru copii poate ramane pe bancheta, nefiind necesara scoaterea din masina pentru conversia acestuia la varianta pentru copii mai mari (100 -150 cm).

INCLINARE CU O SINGURA MANA
Scaunul pentru copii Toria Elite are cinci pozitii de inclinare, accesibile indiferent daca copilul este asigurat cu sistemul propriu de centuri al scaunului pentru copii sau cu centura de siguranta a vehiculului. Pozitia de somn ofera confort maxim. Ergonomic - permite reglarea inclinarii cu o singura mana, in timp ce copilul este asezat .

Scaun Auto cu Isofix Toria Elite i-Size Prime Mat Black 15 luni - 12 ani este un produs original in magazinul To My Baby
Este usor sa cumparati produsul Scaun Auto cu Isofix Toria Elite i-Size Prime Mat Black 15 luni - 12 ani din magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 89044300050
Greutate (kg) 12.500000
Varsta 9 luni+
EAN 8050038144339
Culoarea Gri inchis
Dimensiuni (cm) 43 x 49 x 62
Producator RECARO
Model Scaune Auto cu Isofix
Tip Produs 15 - 36 kg
Garantie (luni) 24
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Scaun Auto cu Isofix Toria Elite i-Size Prime Mat Black 15 luni - 12 ani
Rating
Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot
Scaun Auto cu Isofix Toria Elite i-Size Prime Mat Black 15 luni - 12 ani
Scaun Auto cu Isofix Toria Elite i-Size Prime Mat Black 15 luni - 12 ani
Copyright © 2024 To My Baby, Inc. All rights reserved..