Mascara pentru volum Shiseido Full Lash Multi-Dimension, Nuanta Br602

Pret Special 80,24 RON Pret normal 89,46 RON

Salvati 10% (9,22 RON)

In stoc
COD
729238135284_52

Mascara pentru volum Shiseido Full Lash Multi-Dimension, Nuanta Br602

Această mascara multidimensională cu gene complete are o perie ultra flexibilă care îți întinde genele și le oferă impuls și volum. Cerneala de lungă durată și ultra ușoară conține ceară, astfel încât volumul să reziste mult timp.

Mascara Shiseido Full Lash Multi-Dimension este un produs de machiaj pentru volum, conceput pentru a oferi genelor un aspect plin si voluminos, cu multiple dimensiuni. 

Beneficii:

  • Volum si definire: Mascara este special formulata pentru a oferi genelor un aspect plin si voluminos, adaugand volum si definire fiecarei gene, pentru a crea o privire intensa si dramatica.
  • Formula multi-dimensionata: Formula sa inovatoare este conceputa pentru a oferi un efect multi-dimensionat genelor, adaugand volum, lungime si curba, pentru un aspect tridimensional al genelor.
  • Nuanta BR602: Mascara este disponibila in nuanta BR602, care ofera genelor o culoare intensa si profunda, evidentiind frumusetea ochilor si oferindu-le un aspect dramatizat.
  • Perie speciala: Mascara este echipata cu o perie special conceputa, care ajuta la aplicarea uniforma a produsului pe gene si la crearea unui aspect plin si voluminos, fara a se forma cocoloase sau aglomerari.
  • Rezistenta la transfer: Formula sa rezistenta la transfer ajuta la prevenirea patarii si a decolorarii, asigurandu-te ca machiajul tau ramane impecabil pe tot parcursul zilei, fara a necesita re-aplicare.

 

 

Mascara pentru volum Shiseido Full Lash Multi-Dimension, Nuanta Br602 este un produs original in magazinul To My Baby
Este usor sa cumparati produsul Mascara pentru volum Shiseido Full Lash Multi-Dimension, Nuanta Br602 din magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 729238135284_52
Greutate (kg) 0.100000
Beneficii Ofera volum si definire genelor
EAN 729238135284
Producator Shiseido
Model Ochi
Altele Testat dermatologic
Componente (cantitativ) 1
Proprietati Rezistenta la transfer
Tip Produs Ingrijire
Pentru Ochi
Garantie (luni) 12
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Mascara pentru volum Shiseido Full Lash Multi-Dimension, Nuanta Br602
Rating
Mai multe pentru Shiseido
Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot
Mascara pentru volum Shiseido Full Lash Multi-Dimension, Nuanta Br602
Mascara pentru volum Shiseido Full Lash Multi-Dimension, Nuanta Br602
Copyright © 2024 To My Baby, Inc. All rights reserved..