Sistem de Avertizare Abandonare Centuri Easy Tech

203,95 RON
In stoc
COD
89230900070

Cand spunem ca avem grija de siguranta copiilor dvs. in masina, ne referim inclusiv la momentele cand automobilul stationeaza.
Easy-Tech este un sistem care va avertizeaza in cazul in care va parasiti masina, dar copilul dvs. este inca inauntru. Dispozitivul alerteaza soferul vehiculului prin trimiterea unei alarme acustice, vizuale si vibratorii catre smartphone-ul inregistrat. Deoarece Easy-Tech este universal,se poate utiliza pentru toate scaunele auto, pentru copii, de pe piata fara a-i modifica performantele de siguranta. Odata instalat pe scaunul pentru copii si conectat cu aplicatia RECARO Kids, conexiunea este complet automata.

CUM FUNCTIONEAZA:

Activare

Pur si simplu atasati dispozitivul Easy-Tech la centura de umar sau la centura de siguranta in 3 puncte a automobilului, folosind clema de pe partea dorsala a dispozitivului, fixati-o si sunteti gata de plecare.

Dezactivare

Odata ce ati ajuns la destinatie, desfaceti centura de siguranta a copilulului si pur si simplu deschideti dispozitivul, pentru a-l dezactiva.

Aplicatia RECARO pentru copii

Easy-Tech functioneaza cu aplicatia RECARO Kids. Doar descarcati aplicatia, urmati instructiunile pentru a va conecta smartphone-ul si dispozitivul si gata. Pentru o siguranta suplimentara, aplicatia RECARO Kids are mai multe niveluri de alarma:

Alarma de nivelul 0:

Daca soferul se indeparteazaa de vehiculul in care este instalat Easy-Tech activ, sistemul trimite o alerta simpla la distanta catre smartphone. Din acest moment, soferul are la dispozitie 3 minute pentru a face lucruri precum apucarea pungilor cu alimentelor din portbagaj sau umplerea rezervorului de combustibil, spre exemplu, fara alte alarme suplimentare.

Alarma de nivelul 1:

Daca soferul se indeparteaza de vehicul mai mult de 3 minute, o alarma acustica, vizuala si vibratorie va fi declansata pe smartphone; poate fi dezactivat in 40 de secunde.

Alarma de nivelul 2 :

Aceasta este activata atunci cand avertismentul de nivelul 1 nu este redus la tacere in intervalul de timp prevazut. Acesta trimite un mesaj de alarma tuturor contactelor de urgenta prestabilite, cu informatiile necesare pentru a localiza zona in care copilul poate fi gasit. Aplicatia RECARO Kids vine cu un pachet de mesaje de alarma; acestea vor fi deduse cu fiecare mesaj de alarma de nivel secundar trimis contactelor de urgenta introduse. Mesajele de alarma noi pot fi achizitionate prin intermediul aplicatiei RECARO Kids. In cazul mesajelor de alarma reziduale insuficiente, pur si simplu cumparati unul dintre pachetele disponibile in sectiunea „Achizitii” a aplicatiei. Daca numarul de mesaje de alarma este insuficient, sistemul este dezactivat si nu va functiona.

Sistem de Avertizare Abandonare Centuri Easy Tech este un produs original in magazinul To My Baby
Este usor sa cumparati produsul Sistem de Avertizare Abandonare Centuri Easy Tech din magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 89230900070
Greutate (kg) 0.300000
Varsta 0 luni+
EAN 8050038143523
Culoarea Alb / Negru
Producator RECARO
Compozitie Plastic
Model Accesorii scaune auto
Garantie (luni) 24
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Sistem de Avertizare Abandonare Centuri Easy Tech
Rating
Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot
Sistem de Avertizare Abandonare Centuri Easy Tech
Sistem de Avertizare Abandonare Centuri Easy Tech
Copyright © 2024 To My Baby, Inc. All rights reserved..