Sal alaptare antiradiatii EMF Bubl, 95 x 60 cm

509,00 RON
In stoc
COD
2160

Bubl. Because we can’t live in one.

Tehnologia exista si va ramane. In multe privinte, aceasta ne face viata mai usoara, dar are si un pret. Costul sanatatii si implicit al bunastarii pe termen lung, raman de vazut pe deplin, desi studiile arata deja ca EMF (electromagnetic radiation) si radiatiile emise de dispozitive au un impact negativ asupra corpului nostru, indiferent de varsta, dar in special asupra organismului aflat in curs de dezvoltare, incepand chiar din perioada intrauterina.
Realist vorbind, nu putem trai intr-o bula a timpului, asteptand sa se faca mai multe cercetari, in schimb, putem interveni pentru atenuarea oricaror potentiale riscuri. Gama Bubl ofera 99,9% protectie pentru radiatile daunatoare CEM (Computational Electromagnetics) si sunt special concepute pentru a nu pune bariere intre dumneavoastra si copil, in timp ce va puteti bucura in liniste de beneficiile tehnologiei.
Cercetatorii din echipa Bubl, sunt in cautarea neincetata de a afla cat mai multe informatii legate de acest aspect, de a face mai vizibile riscurile invizibile din jurul nostru si de a oferi solutii practice, astfel incat decizia dvs. de a va proteja pe voi si familia dvs. sa nu reprezinte o problema. Daca doriti sa aflati mai multe informatii , va rugam sa vizitati siteul nostru oficial bublprotects.com.

TESTATE IN LABORATOR
In urma studiilor efectuate in laboratoarele independente certificate FCC si NVLAP s-a dovedit ca scuturile de radiatii EMF Bubl blocheaza 99,9% din radiatiile nocive emise de computere, tablete, telefoane, WiFi, contoare inteligente, linii electrice, Bluetooth precum si cuptoare cu microunde.

Sal pentru alaptare, impotriva radiatiilor electromagnetice EMFemise de gadgeturi (telefoane mobile, calculatoare, laptopuri, tablete, etc.) si dispozitive electrocasnice (cuptorul cu microunde) 
Este destinat purtarii in perioada alaptarii, protejand atat fatul cat si mamica, de emisiile radiatiilor daunatoare, in timpul folosirii gadgeturilor.
Centura de atasare a salului permite reglarea confortabila, redimensionandu-se intuitiv in functie de necesitate

Instructiuni de ingrijire:

Spalare manuala cu detergent neutru pentru lucruri delicate, la program scurt si temperatura maxima de 40°C
A nu se folosi inalbitor 
A se usca la aer
A nu se curata chimic, a nu se calca

Tehnologie dezvoltata de BUBL Brands LLC - Las Vegas

Dimensiune: 95 x 60 cm

Sal alaptare antiradiatii EMF Bubl, 95 x 60 cm este un produs original in magazinul To My Baby
Este usor sa cumparati produsul Sal alaptare antiradiatii EMF Bubl, 95 x 60 cm din magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 2160
Greutate (kg) 0.200000
Varsta Adulti
EAN 049345008166
Dimensiuni (cm) 95 x 60 cm
Producator Bubl
Model Protectii radiatii
Garantie (luni) 12
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Sal alaptare antiradiatii EMF Bubl, 95 x 60 cm
Rating
Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot
Sal alaptare antiradiatii EMF Bubl, 95 x 60 cm
Sal alaptare antiradiatii EMF Bubl, 95 x 60 cm
Copyright © 2024 To My Baby, Inc. All rights reserved..