Complex revigorant pentru fata Shiseido Total Revitalizer Light Fluid, 80 ml*F

Pret Special 170,65 RON Pret normal 190,27 RON

Salvati 10% (19,62 RON)

In stoc
COD
99000000001808_52

Complex revigorant pentru fata Shiseido Total Revitalizer Light Fluid, 80 ml*F

Total Revitalizer Light Fluid este o crema hidratanta pentru barbati, anti-imbatranire, formulata cu Tehnologia taratelor de orez, care ajuta la ameliorarea a cinci probleme de imbatranire a pielii. Crema ofera o hidratare de aproximativ 48 de ore, cu rezultate uimitoare dupa 4 saptamani de la utilizare. Are o textura nelipicioasa, care se absoarbe rapid in piele. Este potrivita pentru tenurile normale, grase si mixte.

Datorită complexului de proteine marine Marine Protein Complex, fluidul hidratant este extrem de eficient, ajută la menținerea elasticității pielii, îmbunătățește tonusul ei și o energizează, oferindu-i un aspect sănătos și relaxat. Complexul ImuBuild întărește funcțiile de protecție ale pielii masculine, ajutând-o să reziste mai bine la deteriorare. Shiseido Men Total Revitalizer Light Fluid sporește capacitatea naturală a epidermei de a menține fermitatea. Extractul de rădăcină al Scutellaria baicalensis, care face parte din compoziție, elimină problemele cauzate de activitatea excesivă a glandelor sebacee. Produsul menține un nivel optim de umiditate în țesuturi timp de 24 de ore, prevenind formarea ridurilor faciale. Formula specială este potrivită pentru tenul combinat și cel gras.

 

 

Complex revigorant pentru fata Shiseido Total Revitalizer Light Fluid, 80 ml*F este un produs original in magazinul To My Baby
Este usor sa cumparati produsul Complex revigorant pentru fata Shiseido Total Revitalizer Light Fluid, 80 ml*F din magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 99000000001808_52
Greutate (kg) 0.100000
Capacitate (ml) 80
EAN 99000000001808
Producator Shiseido
Model Seruri
Altele Testat dermatologic
Componente (cantitativ) 1
Tip Produs Ingrijire
Pentru Ten
Garantie (luni) 12
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Complex revigorant pentru fata Shiseido Total Revitalizer Light Fluid, 80 ml*F
Rating
Mai multe pentru Shiseido
Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot
Complex revigorant pentru fata Shiseido Total Revitalizer Light Fluid, 80 ml*F
Complex revigorant pentru fata Shiseido Total Revitalizer Light Fluid, 80 ml*F
Copyright © 2024 To My Baby, Inc. All rights reserved..