Pungi pentru Stocarea Laptelui Matern Lola&Lykke (30 buc)

95,00 RON
In stoc
COD
TN-CJ-BMSB

Pungile pentru stocarea laptelui matern Lola&Lykke® reprezinta modul ideal de depozitare, congelare si protejare a laptelui matern, atat de pretios. Acestea sunt igienice si foarte usor de utilizat. Pungile sunt presterilizate, etanse si gata de utilizare.
Economisiti timp, folosind dispozitivul de colectare al pompei noastre de san, Smart Electric, ce se poate atasa prin intermediul adaptorului special, direct la punguta de stocare, pentru colectarea confortabila a laptelui, direct in pungile speciale.
Puteti hrani bebelusul direct din punguta de stocare a laptelui matern, prin simpla atasare a adaptorului nostru unic si a tetinei pentru hranire, la dispozitivul de acces al pungutei.

30 de PUNGI PENTRU STOCAREA LAPTELUI MATERN

USOR DE COLECTAT, DEPOZITAT SI HRANIT, TOATE, CU AJUTORUL UNUI SINGUR DISPOZITIV

Usor de utilizat
Gama noastra, ce include pompa de san inteligenta si pungile de stocare a laptelui, ofera confortul necesar in gestionarea hranirii cu lapte matern a bebelusilor, atunci cand hranirea la san nu este posibila sau este posibila partial.
Folosirea unei singure pungi Lola&Lykke®, pentru a extrage, depozita, incalzi si hrani, elimina stresul si timpul suplimentar, dedicat incalzirii si sterilizarii biberoanelor, precum si transferului laptelui dintr-un recipient, in altul.
Aceste pungi unice pentru lapte matern se adapteaza perfect dispozitivului electric de colectare a laptelui matern Lola&Lykke®, prin simpla atasare a pungii la capatul pompei, prin intermediul adaptorului special, astfel incat, copilul sa se poata bucura de fiecare picatura de lapte. De asemenea, punga pentru lapte matern se poate conecta direct la tetina biberonului nostru, prin intermediul adaptorului special, pentru o tranzitie lina de la san, la biberon.

Depozitare ideala a laptelui matern: pungile noastre de depozitare a laptelui matern sunt ideale pentru depozitarea, congelarea si protejarea laptelui matern atat de valoros. Pungile sunt presterilizate, cu garnituri duble sigure pentru a preveni scurgerile. Pungile sunt proiectate pentru a fi pozitionate in pozitie plana, ceea ce permite congelarea si decongelarea rapida a acestora, necesare pastrarii vitaminelor si nutrientilor unici din laptele matern.
Pungile noastre de lapte matern nu contin BPA/ftalati pentru siguranta si protectie maxime.

Instructiuni de utilizare

PASTREAZA LAPTELE la congelator, pana la 6 luni
Pungile de lapte matern Lola&Lykke® sunt presterilizate si gata de utilizare.

Setul contine:
- 30 pungi pentru stocarea laptelui matern
- un adaptor necesar pentru a atasa punga de lapte la dispozitivul de colectare al pompei de san sau la tetina pentru biberon.

Pentru a colecta laptele direct in punga, atasati adaptorul la punga de lapte si apoi la pompa de san. Incepeti sa pompati, asigurandu-va ca nu umpleti prea mult recipientul.
Cand doriti sa congelati, nu umplett pungile mai mult de ¾ pentru a lasa spatiu de expansiune, la schimbul de temperatura. Etichetati pungile cu data colectarii. Cand depozitati laptele matern in punga, asezati pungile la orizontala, pentru congelare si decongelare rapide.

Pentru a pastra componentele laptelui matern, dezghetati la frigider peste noapte sau tinand punga sub jet de apa calda (max. 37°). Agitati usor punga pentru a amesteca orice grasime care s-a separat. Laptele matern decongelat este sigur in frigider timp de 24 de ore.

Nu dezghetati laptele matern congelat, intr-un cuptor cu microunde sau intr-o oala cu apa fierbinte. Nu recongelati laptele matern dezghetat.

Pentru a va hrani bebelusul direct din punga de lapte, atasati pur si simplu, la capatul pungii, adaptorul special si tetina de biberon. Nu lasati niciodata punga de stocare a laptelui, in prezenta unui copilul nesupravegheat.

Pungile Lola&Lykke® sunt dedicate exclusiv stocarii laptelui matern. Acesta este un produs de unica folosinta si trebuie aruncat dupa prima utilizare.

  Temperatura camerei Refrigerare(pastrare la frigider) Congelare (normala) Congelare la temperaturi mai scazute
Lapte matern prospat colectat Maxim 4 ore, pana la 25 de grade C Intre 3-5 zile, la aproximativ 4 grade C 6 luni la aproximativ -16 grade C 12 luni la aproximativ -18 grade C
Lapte matern decongelat (congelat anterior) 1-2 ore, pana la maxim 25 de grade C 24 de ore, pana la maxim 4 grade C Nu recongelati niciodata Nu recongelati niciodata

NOTA! Muchiile pungilor de lapte sunt sigilate termic. Aceasta inseamna ca nu se deschid intotdeauna automat pentru a permite pomparea la capacitatea maxima a pungii. Va rugam sa deschideti partea inferioara cu atentie inainte de utilizare, astfel incat punga de lapte sa stea in pozitie verticala de la sine, inainte de a o atasa la pompa de san.
Produs conceput in Finlanda

Pungi pentru Stocarea Laptelui Matern Lola&Lykke (30 buc) este un produs original in magazinul To My Baby
Este usor sa cumparati produsul Pungi pentru Stocarea Laptelui Matern Lola&Lykke (30 buc) din magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD TN-CJ-BMSB
EAN 6430072860303
Greutate (kg) 0.300000
Varsta Adulti
Culoarea Transparent
Producator Lola&Lykke
Garantie (luni) 12
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Pungi pentru Stocarea Laptelui Matern Lola&Lykke (30 buc)
Rating
Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot
Pungi pentru Stocarea Laptelui Matern Lola&Lykke  (30 buc)
Pungi pentru Stocarea Laptelui Matern Lola&Lykke (30 buc)
Copyright © 2024 To My Baby, Inc. All rights reserved..