Protectie Bancheta Auto pentru Tesla Neutral

299,00 RON
In stoc
COD
0591

Suntem foarte incantati sa anuntam lansarea noii noastre protectii pentru bancheta, conceputa pentru a se potrivi modelelor de masina Tesla S, 3, X si Y. Aceasta este prima de acest fel, care se potriveste banchetelor unice din interiorul Tesla, fiind de asemenea, compatibila ISOFIX/i-Size. Echipa Prince Lionheart a creat aceasta protectie pentru a se potrivi atat scaunelor auto orientate cu fata catre sensul de mers, cat si cu spatele.

Una dintre provocarile cu care stim ca se confrunta multi proprietari de Tesla este gasirea unei protectii de scaun care sa se potriveasca formei unice a tetierei. De aceea am realizat noua noastra protectie din spuma anti-alunecare de inalta densitate, care se potriveste perfect scaunelor Tesla, compplimentand stilul distinct al acestora cu cele doua culori disponibile in gama : negru sau neutru.

Fanii masinilorTesla iubesc tapiteria din piele vegana,insa, scaunele auto pentru copii pot crea urme de presiune pe tesatura, lasand daune permanente. Designul patentat al noii protectii de scaun are o forma ergonomica ce include o margine de captare a scurgerilor de la bauturile sau gustarile de calatorie. De asemenea panoul de protectie pentru spatar este robust pentru a proteja impotriva zgarieturilor sau loviturilor usoare iar panoul de la baza banchetei este extins pentru a preveni eventuale zgarieturi provocate de incaltaminte.

Protectie Bancheta Auto pentru Tesla Neutral este un produs original in magazinul To My Baby
Este usor sa cumparati produsul Protectie Bancheta Auto pentru Tesla Neutral din magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 0591
Greutate (kg) 0.400000
Varsta 0 luni+
EAN 049345008029
Culoarea Alb
Producator Prince Lionheart
Garantie (luni) 12
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Protectie Bancheta Auto pentru Tesla Neutral
Rating
Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot
Protectie Bancheta Auto pentru Tesla Neutral
Protectie Bancheta Auto pentru Tesla Neutral
Copyright © 2024 To My Baby, Inc. All rights reserved..