Protectie Antitranspiratie Scaun Auto Adulti BBC Organic Aeromoov Negru

229,00 RON
In stoc
COD
AL-A-BL

Acesta se bazeaza pe o structura 3D, tip fagure, prin care aerul circula liber. Tehnologia AeroSleep se bazeaza pe o structura deschisă tip fagure 3D: 95% aer: asigură o mai mare permeabilitate a aerului si o ventilatie optimă; 5% tesătură tehnica: 1 metru pătrat poate suporta o greutate de pană la 2.000 kg.

Aerosleep Belgia a dezvoltat un concept nou pentru eliminarea supraincalzirii si transpiratiei in scaunul auto.

Acesta se bazeaza pe o structura 3D, tip fagure, prin care aerul circula liber. Tehnologia AeroSleep se bazeaza pe o structura deschisă tip fagure 3D: 95% aer: asigură o mai mare permeabilitate a aerului si o ventilatie optimă; 5% tesătură tehnica: 1 metru pătrat poate suporta o greutate de pană la 2.000 kg.

Concluzie - un strat de aer este creat intre corp si scaunul auto, prin care aerul poate circula liber. Protectia antitranspiratie Aeromoov este adecvata oricarui tip de scaun auto oferind un confort placut in fiecare sezon. Vara, structura tip fagure 3D previne transpiratul excesiv si supraincalzirea in scaunul auto. Incalzirea excesiva a corpului este evacuata prin structura tip fagure, si confera un ambient placut si confortabil in jurul ei. Iarna, datorita protectiei antitranspiratie, si a aerului care circula in continuu prin ea, scaunul de masina va crea o senzatie placuta de caldura, temperatura corpului fiind reglata prin intermediul protectiei.

Protectia Aeromoov are incorporat in suprafata de contact, un strat, fabricat din bumbac organic, moale, cu mici orificii, ce nu obtureaza circulatia aerului, sporind astfel, confortul.

Datorita acestei protectii suplimentare oferite, scaunul de masina va ramane ca nou mult timp. AeroSleep ajuta la un control mai bun al temperaturii corpului, de aceea, fiind recomandate in orice sezon:

Vara, ne incalzim foarte usor in scaunul auto. Datorita structurii tip fagure 3D, aerul cald, emanat de corp este evacuat fiind furnizat aer proaspat din ambient. Ca rezultat, caldura excesiva a corpului se poate dispersa fara probleme. In acest fel, corpul isi mentine temperatura sub control, lucru ce limitează supraincalzirea. Iarna, prin structura tip fagure este furnizat foarte rapid aerul cald din interiorul masinii, preluand astfel temperatura din mediu si oferind confortul necesar. Protectiile antitranspiratie sunt universale, putand fii adaptate oricarui fel de scaun auto.

Se spala la 40 de grade.

Protectia Aeromoovp anti-transpiratie poate fi montata pe orice tip de scaun auto, fiind foarte practica. Poate fi schimbata usor, de pe un scaun pe altul. Toate produsele Aerosleep sunt fabricate in Belgia, au certificari europene si detin numeroase premii internationale.

Material bumbac organic 95% plastic si poliester 5%.

Dimensiuni 7(grosime) x 38 - 43(latime spate si sezut) x 105 (lungime totala)

IMPORTANT - pretul include doar protectii, fara scaunul din imagine.

Detalii
CODAL-A-BL
Greutate0.4000
BrandAeromoov
Grupa de varstaAdulti
CuloareaNegru
Dimensiuni (cm)7 x 38 - 43 x 105 (g x l x L)
ProducatorAeromoov
ModelAccesorii
Garantie12 luni
Scrie Un Review
Ești revizuirea:Protectie Antitranspiratie Scaun Auto Adulti BBC Organic Aeromoov Negru
Rating
Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot

Newsletter Fashion Box
Doriti reduceri?
Protectie Antitranspiratie Scaun Auto Adulti BBC Organic Aeromoov Negru costa mai putin in magazinul To My Baby
Intotdeauna este mai usor sa cumparati produsul Protectie Antitranspiratie Scaun Auto Adulti BBC Organic Aeromoov Negru in magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte special. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara.
Copyright © 2013-2019 To My Baby, Inc. All rights reserved.