Fard de ochi Shiseido Women's P Cream Eye Color OR707

Pret Special 100,71 RON Pret normal 112,29 RON

Salvati 10% (11,58 RON)

In stoc
COD
729238139978_52

Fard de ochi Shiseido Women's P Cream Eye Color OR707

Shiseido Women's P Cream Eye Color OR707 6G este o culoare de ochi luxoasă și de înaltă calitate, perfectă pentru orice ocazie. Acest produs este conceput pentru a oferi o culoare vibrantă și de lungă durată, care va spori frumusețea naturală a ochilor tăi. Textura cremoasă a acestei culori de ochi o face ușor de aplicat și de amestecat, asigurând un finisaj impecabil de fiecare dată.

Pentru a utiliza acest produs, aplicați pur și simplu o cantitate mică de culoarea ochilor pe pleoape folosind vârful degetelor sau o perie. Amestecați culoarea spre exterior spre pliul ochiului pentru un aspect natural. Această culoare de ochi poate fi purtată singură sau stratificată cu alte nuanțe pentru a crea un aspect personalizat care este perfect pentru orice ocazie.

Cele mai importante trei beneficii ale Shiseido Women's P Cream Eye Color OR707 6G sunt formula sa de lungă durată, culoarea vibrantă și aplicarea ușoară. Această culoare a ochilor este concepută pentru a rămâne ore în șir, asigurându-se că machiajul pentru ochi arată proaspăt și vibrant pe tot parcursul zilei. Beneficiul de culoare bogată și pigmentată a acestui produs asigură că ochii tăi vor ieși în evidență și vor face o declarație. În cele din urmă, textura cremoasă a acestei culori de ochi îl face ușor de aplicat și de amestecat, asigurând că chiar și începătorii pot obține un finisaj impecabil.

În general, Shiseido Women's P Cream Eye Color OR707 6G este un produs essential pentru oricine dorește să-și sporească frumusețea naturală a ochilor. Cu formula sa de lungă durată, culoarea vibrantă și aplicarea ușoară, această culoare a ochilor va deveni cu siguranță un element de bază în colecția ta de machiaj.

 

Fard de ochi Shiseido Women's P Cream Eye Color OR707 este un produs original in magazinul To My Baby
Este usor sa cumparati produsul Fard de ochi Shiseido Women's P Cream Eye Color OR707 din magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 729238139978_52
Greutate (kg) 0.100000
Beneficii Culoare bogată și pigmentată, textura cremoasa
EAN 729238139978
Producator Shiseido
Model Farduri
Altele Testat dermatologic
Componente (cantitativ) 1
Tip Produs Ochi
Pentru Ochi
Garantie (luni) 12
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Fard de ochi Shiseido Women's P Cream Eye Color OR707
Rating
Mai multe pentru Shiseido
Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot
Fard de ochi Shiseido Women's P Cream Eye Color OR707
Fard de ochi Shiseido Women's P Cream Eye Color OR707
Copyright © 2024 To My Baby, Inc. All rights reserved..