Apa de parfum Figment Woman Amouage, pentru femei, 100 ml

1.056,95 RON
Indisponibil
COD
701666319122_52

Apa de parfum Figment Woman Amouage, pentru femei, 100 ml este un parfum Floral de dama, lansat in 2017 s creat de Karine Vinchon Spehner si Dorothée Piot.

Figment Woman de la Amouage este un parfum pentru femei care aduce în prim plan arome florale bogate și condimente, creând o compoziție vibrantă și senzuală.

Notele de vârf sunt dominante de gardenia, piper Sichuan și sofran. Această deschidere adaugă o notă florală și condimentată parfumului.

În mijlocul parfumului, notele de mijloc includ crin, tuberoza, ylang-ylang, iasomie, cassia bourbon și floare de portocal. Aceste arome adaugă complexitate și profunzime, cu nuanțe florale și exotice care creează un buchet floral captivant și bogat.

Baza parfumului Figment Woman se stabilizează cu notele de bază de papirus, orris, paciuli și tamaie. Aceste arome completează parfumul cu o notă terestră și lemnoasă, oferindu-i o persistență remarcabilă.

Figment Woman este un parfum destinat femeilor care caută o experiență olfactivă intensă și senzuală. Este potrivit pentru ocazii speciale sau pentru a vă face simțită prezența cu arome bogate și florale. Acest parfum emană feminitate, rafinament și mister și poate să vă înfășoare într-o aură de seducție și senzualitate.

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu. Fiecare parfum are un caracter sofisticat și conține cele mai speciale și calitative ingrediente din întreaga lume.

Parfumurile de lux Amouage sunt unice si sunt vândute astăzi în toată lumea

Compozitie:

NOTA VARF
Gardenie, piper de Sichuan si sofran

NOTA MIJLOC
Crin, tuberoza, iasomie, ylang-ylang, cassia de Bourbon si floare de portocal

NOTA BAZA
Papirus, iris, paciuli si tamaie

DETALII
Brand: Amouage
Capacitate: 100 ml
Destinat pentru: Dama
Tip parfum:  Floral
An lansare: 2017
Parfumieri:  Karine Vinchon Spehner si Dorothée Piot

 

 

Apa de parfum Figment Woman Amouage, pentru femei, 100 ml este un produs original in magazinul To My Baby
Este usor sa cumparati produsul Apa de parfum Figment Woman Amouage, pentru femei, 100 ml din magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 701666319122_52
Greutate (kg) 0.100000
Capacitate (ml) 100
EAN 701666319122
Producator Amouage
Model Apa de parfum
Componente (cantitativ) 1
Tip Produs Apa de parfum
Pentru Femei
Garantie (luni) 12
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Apa de parfum Figment Woman Amouage, pentru femei, 100 ml
Rating
Mai multe pentru Amouage
Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot
Apa de parfum Figment Woman Amouage, pentru femei, 100 ml
Apa de parfum Figment Woman Amouage, pentru femei, 100 ml
Copyright © 2024 To My Baby, Inc. All rights reserved..