Organizator pentru Masa de Schimbat Scutece

149,95 RON
In stoc
COD
0260
Este bine sa avem acces rapid la scutecele si accesoriile necesare pentru schimbatul bebelusilor si sa fie atat de bine organizate, astfel incat in timpul noptii sa nu mai fie nevoie sa aprindem lumina sau sa facem zgomot pentru a le cauta. Schimbam scutecele rapid si inapoi la somn !
Se fixeaza pe marginea meselor de schimbat scutece, pentru a actiona rapid, cu o singura mana, permitand accesul la produsele necesare, in timp ce, cu celalta mana, va puteti asigura ca bebelusul dumneavoastra este in siguranta.
Caracteristici:
1 compartiment central, ce permite depozitarea a 16-18 bucati de scutece de marime mare
2 compartimente lateale, de dimensiuni mai mici, pentru depozitarea recipientelor cosmetice (lotiuni, pudre, creme, etc.)
1 tavita in partea superioara a organizatorului, ce ofera spatiu perfect pentru pozitionarea servetelelor umede sau a incalzitorului pentru servetele umede
Concept ergonomic, cu structura modulara, ideal pentru economisirea spatiului si organizarea obiectelor de igiena a bebelusilor.
Se poate pozitiona pe marginea masutelor de infasat cu conditia ca muchia acestora sa nu depaseasca dimensiunea de 2,5 cm.
Material: plastic durabil si rezistent
Dimensiuni: 22,9 x 40,1 x 22,9 cm

Finisajul clar completeaza orice decor interior.
Durata lunga de folosinta: Il puteti folosi ulterior perioadei scutecelor, atasandu-l la masa de lucru a copilului sau la birou, pentru a pastra ordinea.
Produs conform standardelor de siguranta EU si USA
Organizator pentru Masa de Schimbat Scutece este un produs original in magazinul To My Baby
Este usor sa cumparati produsul Organizator pentru Masa de Schimbat Scutece din magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 0260
Greutate (kg) 0.770000
Varsta Adulti
EAN 049345002607
Culoarea Transparent
Dimensiuni (cm) 22.9 x 40.1 x 22.9
Producator Prince Lionheart
Model Accesorii
Tip Produs Accesorii
Compozitie Plastic
Garantie (luni) 12
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Organizator pentru Masa de Schimbat Scutece
Rating
Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot
Organizator pentru Masa de Schimbat Scutece
Organizator pentru Masa de Schimbat Scutece
Copyright © 2024 To My Baby, Inc. All rights reserved..