Set cadou Apa De Parfum, Barbatesc, pentru Calatorii, Amouage Jubilation XXV, 3 x 10 ml

Pret Special 502,88 RON Pret normal 561,25 RON

Salvati 10% (58,37 RON)

In stoc
COD
701666125334_52

Jubilation XXV Man de la Amouage este un parfum masculin de exceptie, cu o compozitie complexa si sofisticata, care captureaza esenta rafinamentului si luxului.

Notele de varf sunt o introducere triumfala in lumea olfactiva, cu un amestec vibrant de mure, olibanum, portocala, labdanum, coriandru si tarhon. Aceste arome dau parfumului o deschidere senzuala si misterioasa, cu nuante dulci si condimentate care te captiveaza instantaneu.

In mijlocul parfumului, notele se dezvolta si se imbogatesc cu miere, lemn de guaiac, scortisoara, frunza de dafin, cuisoare, trandafir, orhidee si seminte de telina. Acest strat mirositor adauga o complexitate uluitoare, cu o varietate de arome dulci, condimentate, lemnoase si florale care se impletesc armonios.

Baza parfumului Jubilation XXV Man este profunda si bogata, cuprinzand opoponax, lemn de agar (oud), mir, paciuli, cedru, ambergris, immortelle, mosc si lichen. Aceste note aduc o stabilitate si o durabilitate remarcabile, cu nuante lemnoase, balsamice, si animale care confera parfumului o nota masculina si matura.

Jubilation XXV Man de la Amouage este un parfum destinat barbatilor care apreciaza aromele bogate si complexe. Este ideal pentru momentele speciale si pentru cei care doresc sa-si exprime personalitatea puternica si rafinamentul in modul cel mai subtil. Acest parfum este cu adevarat un omagiu adus luxului si elegantei.

Notele de varf sunt Mure, Olibanum, Portocala, Labdanum, Coriandru si Tarhon; 

Notele de mijloc sunt miere, lemn de guaiac, scortisoara, frunza de dafin, cuisoare, trandafir, orhidee si seminte de telina; 

Notele de baza sunt Opoponax, Lemn de Agar (Oud), Mir, Paciuli, Cedru, Ambergris, Immortelle, Mosc si Lichen.

 

Set cadou Apa De Parfum, Barbatesc, pentru Calatorii, Amouage Jubilation XXV, 3 x 10 ml este un produs original in magazinul To My Baby
Este usor sa cumparati produsul Set cadou Apa De Parfum, Barbatesc, pentru Calatorii, Amouage Jubilation XXV, 3 x 10 ml din magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 701666125334_52
Greutate (kg) 0.100000
Beneficii rafinat
Capacitate (ml) 3 x 10
EAN 701666125334
Producator Amouage
Model Apa de parfum
Altele Oriental - Fougere
Componente (cantitativ) 1
Tip Produs Apa de parfum
Pentru Barbati
Garantie (luni) 12
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Set cadou Apa De Parfum, Barbatesc, pentru Calatorii, Amouage Jubilation XXV, 3 x 10 ml
Rating
Mai multe pentru Amouage
Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot
Set cadou Apa De Parfum, Barbatesc, pentru Calatorii, Amouage Jubilation XXV, 3 x 10 ml
Set cadou Apa De Parfum, Barbatesc, pentru Calatorii, Amouage Jubilation XXV, 3 x 10 ml
Copyright © 2024 To My Baby, Inc. All rights reserved..