Degresant pentru cuptor si gratar 500ml Ecodoo

43,11 RON
In stoc
COD
3380390900607_50

Caracteristici: produs ecologic

Gramaj: 500 ml

Descriere Degresant pentru cuptor si gratar

– dizolva rapid grasimea, funinginea, gudronul din cuptoare si insertii

– nu contine amoniac, soda caustica sau acizi tari

– fara coloranti de sinteza, fara parfum de sinteza

– nu contine materii animale si nici nu a fost testat pe animale

– pentru cuptoare, seminee, gratare

Ingrediente: 

> 30% apa, 5-15% hidroxid de potasiu, <5% surfactanti neionici si anionici, guma naturala, compozitie aromata cu uleiuri esentiale 100% pure si naturale de lamaie *, portocale *, petit grain *, limonene.

* 0,11% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologica

99,93% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala.

* ingrediente care provin din Agricultura Ecologica

Utilizare: 

– dezactivați protectia speciala pentru copil inainte de fiecare utilizare, apasati fiecare parte a protectiei si trageti in jos

– apasati puternic pe declansator pentru a scoate capacul de protectie inainte de prima utilizare

– agitati inainte de fiecare utilizare

– pulverizati pe suprafata de curatat;

* pentru ferestre si insertii, lasati sa actioneze cateva minute, apoi stergeti cu un prosop de hartie si lustruiti cu un material moale;

*pentru gratar sau cuptor, pulverizati si lasati sa actioneze cateva minute, freacati cu o perie rigida sau cu un burete dur si clatiti cu apa fierbinte.

– nu pulverizati pe materiale plastice, aluminiu, lemn, suprafete vopsite, si orice suport cu contraindicatii date de producator la produse alcaline.

Precautii: Contine HIDROXID DE POTASIU. Provoaca arsuri si leziuni oculare grave. Daca veti consultati un medic, pastrati recipientul sau eticheta. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati manusi de protectie si protectie pentru ochi la utilizare. In caz de ingerare, clatiti gura. Nu provocati voma.

In caz de contact pe piele (sau par): scoateti imediat toate hainele contaminate. Clatiti pielea la apa / dus. Evitati contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii, clatiti cu precautie cu apa timp de cateva minute. Indepartati lentilele de contact daca pot fi indepartate usor. Continuati sa clatiti. Apelati imediat un Centru de control al otravurilor sau un medic. Nu ingerati. In caz de inghitire apelati un centru de control al otravurilor sau un medic. Aruncati continutul / recipientul utilizat doar intr-un centru de eliminare aprobat in conformitate cu reglementarile locale.

Fabricat: Franta;  Flacon din PE cu dop. Spraysol cu ​​inchidere de protecție pentru copii; Triunghi tactil antipericol.

Certificare: ECOCERT Greenlife in acord cu standardul ECOCERT – referinte disponibile pe http://detergents.ecocert.com. Ecodoo este membru in proiectul “1% pentru Planeta”, donand 1% din cifra de afaceri pentru protejarea planetei. Cumparaturile dumneavoastra ajuta deja in finantarea unor proiecte de ecologizare a Planetei!

Degresant pentru cuptor si gratar 500ml Ecodoo este un produs original in magazinul To My Baby
Este usor sa cumparati produsul Degresant pentru cuptor si gratar 500ml Ecodoo din magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 3380390900607_50
Greutate (kg) 0.500000
Varsta Adulti
Capacitate (ml) 500
EAN 3380390900607
Ingrediente 30% apa, 5-15% hidroxid de potasiu,<5% surfactanti neionici si anionici,guma naturala,compozitie aromata cu uleiuri esentiale 100% pure si naturale de lamaie,portocale,petit grain,limonene.
Producator Ecodoo
Model Solutie curatare
Altele Ecologica
Tip Produs Solutie curatare universala
Garantie (luni) 12
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Degresant pentru cuptor si gratar 500ml Ecodoo
Rating
Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot
Degresant pentru cuptor si gratar 500ml Ecodoo
Degresant pentru cuptor si gratar 500ml Ecodoo
Copyright © 2024 To My Baby, Inc. All rights reserved..