Apa de parfum EDP LOTUS BLANC 50ml

127,65 RON
Indisponibil
COD
3700343021195_50

Caracteristici: apa de parfum, bio, organic, vegan, unisex

Cantitate: 50 ml

Descriere: Un parfum organic, acvatic si revigorant. Ca o explozie de prospetime, parfum bio Lotus Blanc ne propulseaza intr-o sfera parfumata, revigoranta si relaxanta. Lasa-te surprins de inceputul ei spumos, un amestec de citrice si ierburi proaspat taiate, care lasa locul dulcetei si lejeritatii florilor de apa. Invizibil si tandru, Lotus Blanc aduce o sobrietate japoneza, relaxanta. Un univers pasnic in care Nufarul si Lotusul se imbina in note invaluitoare, sporite de prospetimea Mandarinei si a Lemongrassului. Un parfum care se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, un parfum care seduce cu caracterul sau atemporal.

O creatie olfactiva unica

O adevarata provocare pentru parfumeria ecologica - obtinerea de parfumuri sofisticate care dureaza toata ziua. Incepand din 2018, Acorelle colaboreaza cu Katell Plisson, creatorul sau de parfumuri, pentru a oferi parfumeriei organice toate titlurile sale de noblete. Mai putine note monotone, mai multe parfumuri lucrate si fatetate. Un design modernizat si inspirat. Totul fara a face compromisuri asupra compozitiei parfumului si a naturalitatii acestuia.

Piramida olfactiva:

Familia: acvatic

Note de varf (percepute 30 minute): Bergamota, Lamaie, Menta si Limeta

Note de mijloc (dominante timp de 4 ore): Nufar, Lotus, Iasomie, Magnolie

Note de baza (persista timp de 6 ore): Fan, Alge marine, Salvie, Cedru, Vanilie si Patchouli

Lotus Blanc este un parfum Vegan, 100% natural, formulat fara ftalati, parabeni, fixatori chimici sau nitrati de mosc.

Compozitie:

Uleiuri esente relaxante: din dorinta de a oferi aromelor noastre proprietati benefice, toate parfumurile noastre se bazeaza pe principiile olfactologiei. Compus din uleiuri esentiale calmante de menta si mandarina, Lotus Blanc Eau de Parfum linisteste, aduce calm si seninatate.

Alcool organic de grau: Folosim alcool natural de grau 100%, nu denaturat.

Apa florala organica de hamamelis: obtinuta din distilarea frunzelor si florilor de hamamelis organic, aceasta apa florala are proprietati astringente, purificatoare, tonifiante, de intarire si calmante. Aceasta apa de parfum bio face parte din gama de parfumuri bio Acorelle.

100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala

78% din ingrediente ce provin din Agricultura Ecologica

Certificare ecologica: Cosmetice ecologice si organice certificate de ECOCERT Greenlife conform standardului ECOCERT disponibil pe http://cosmetiques.ecocert.com

Produs in Franta

Utilizare: Pentru persistenta mirosului, aplicati parfumul in orice moment al zilei pe incheietura mainii, pe brat, gat sau oriunde simtiti in ritmul starii in care va aflati. Pentru a profita din plin de puterea uleiurilor esentiale, pulverizati acest parfum la interiorul mainilor, alaturati-le si puneti-le in fata, apoi respirati adanc pentru a simti si resimti parfumul.

ATENTIE: Nu utilizati in niciun alt scop decat cel indicat. Nu pulverizati pe ochi sau pe piele iritata. Nu lasati la indemana copiilor. Nu inghititi. Nu va expuneti la soare dupa aplicare. Produs inflamabil: utilizati si depozitati departe de sursele de aprindere. Rezultat al colaborarii cu experti creatori exclusivi de parfumuri frantuzesti Acorelle, aceste parfumuri au fost create special pentru a se potrivi cu starea dumneavoastra. Disponibile ca apa de parfum si apa de toaleta produsele Acorelle sunt 100% naturale si certificate organic Cosmebio sustin originalitatea olfactiva autentica prin combinarea parfumurilor cu proprietatile uleiurilor esentiale active.

JARDIN DES THES – stimuleaza

TENDRE PATCHOULI – implineste

SOUS LE CANOPEE(unisex) – incurajeaza

DOUCEUR DE ROSE – armonizeaza

ABSOLU TIARE – echilibreaza

FLEUR DE VANILLE – alina

DIVINE ORCHIDEE – antistres

REVE DE LOTUS – relaxeaza

ENVOLEE DE NEROLI – linisteste

ENVOUTANTE - bunastare

LA BOHEME - libertate

LOTUS BLANC - relaxare

VELVET ROSE - armonizeaza

Acorelle concepe parfumuri certificate ecologic ECOCERT - Cosmebio atat pentru femei, cat si pentru barbati ce influenteaza pozitiv starea de spirit, datorita ingredientelor speciale, atent selectionate, imbinand arome armonios combinate, pentru a oferi un parfum delicat, de durata, ce poate contribui la diminuarea stresului si la redarea starii de buna dispozitie, datorita efectelor aromoterapeutice.

Apa de parfum EDP LOTUS BLANC 50ml este un produs original in magazinul To My Baby
Este usor sa cumparati produsul Apa de parfum EDP LOTUS BLANC 50ml din magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 3700343021195_50
Greutate (kg) 0.100000
Capacitate (ml) 50
EAN 3700343021195
Ingrediente uleiuri esente relaxante, alcool organic de grau, apa florala organica de hamamelis
Producator Acorelle
Altele Bio
Componente (cantitativ) 1
Pentru Femei
Garantie (luni) 1
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Apa de parfum EDP LOTUS BLANC 50ml
Rating

Poate v-ar place unul din produsele de mai jos!

Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot
Apa de parfum EDP LOTUS BLANC 50ml
Apa de parfum EDP LOTUS BLANC 50ml
Copyright © 2024 To My Baby, Inc. All rights reserved..