Ulei bronzant bio protector inainte si dupa plaja 100ml

86,82 RON
In stoc
COD
3700343046310_50

Caracteristici: vegan, bio

Gramaj: 100ml

Descriere produs: Tratamentul dumneavoastra pentru a va pregati pielea inainte de prima expunere la soare dar si dupa bronzare pentru mentinerea unui bronz sanatos de lunga durata.

Brozeaza-te mai bine expunandu-te mai putin!

Pregatirea bronzarii este un tratament care pregateste pielea si ajuta in mod natural la stimularea bronzarii inainte de expunerea la soare. Concentrat in ingrediente active antioxidante, hranitoare si bogat in carotenoizi, acest tratament este utilizat ca o cura cu aplicare cotidiana pe fata si corp, inainte de primele expuneri la soare. Formula sa minimalista este imbogatita cu extract de Urucum*, ulei macerat de morcov organic si ulei de Buriti** organic, bogat in carotenoizi, care actioneaza in sinergie pentru a activa in mod natural productia de melanina, reusind astfel sa pregateasca cel mai bine pielea inainte de expunere, iluminand-o si hranind-o. Pregatirea pielii si activarea bronzului inainte de expunere va oferi siguranta suplimentara in timpul expunerii obtinand un bronz rapid si de durata, cu expunere mai mica. Pielea este mai bine pregatita si mai bine protejata. Acest tratament nu inlocuieste protectia solara: in timpul expunerii la soare, alegeti spray-ul nostru pentru soare SPF50 pentru fata si corp.

*Urucum arbore nativ in padurile tropicale amazoniene, extractul este un activ antioxidant, accelerator de bronzare, pregateste pielea pentru expunerea la soare, confera efect radiant si de reintinerire

**Ulei de buriti obtinut din presarea la rece a fructelor Palmierului buriti (Mauritia flexuosa) - ideal pentru a prelungi bronzul. Datorita cantitatii foarte mari de  carotenoide, vitamine si antioxidanti, protejeaza pielea impotriva imbatranirii si ii ofera o culoare spectaculoasa.

O stralucire sanatoasa tot timpul anului

Concentrat in ingrediente active antioxidante, hranitor si bogat in carotenoizi, acest tratament zilnic imbunatateste pielea si ii dezvaluie stralucirea naturala. Acest tratament pentru pregatirea bronzarii trebuie aplicat ca tratament zilnic cu cateva saptamani inainte de prima expunere pentru a pregati pielea si pentru a ajuta la activarea bronzarii in mod natural.

Se utilizeaza in mod egal:

- Dupa expunere: in fiecare seara dupa dus si dupa aplicarea geluluii racoritor dupa-soare, pentru a stimula si intensifica bronzul.

- Pe tot parcursul anului: dimineata sau seara, ingrijirea zilnica pentru extinderea si mentinerea bronzului, in timp ce hraneste profund pielea.

Un moment adevarat de placere

O formula ultra-senzoriala si vegana, care contine doar 7 ingrediente, inclusiv un parfum cu flori 100% natural si non-fotosensibilizant, pentru o aplicare placuta si un moment real de bunastare.

100% din ingrediente sunt naturale

50% din ingrediente provin din ferme organice

Certificare ecologica: Cosmebio

Produs in Franta

Utilizare: Aplicati pe pielea curata si sanatoasa. Nu folositi in alt scop decat cel indicat. Nu inghititi. Evitati contactul cu ochii si mucoasele. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati departe de caldura si lumina. 

Nu va expuneti la soare dupa aplicare fara a utiliza un produs solar.

Marca frantuzeasca ACORELLE va propune o gama de produse naturale si organice ce include parfumuri naturale, produse de epilare, de ingrijire a fetei si ingrijirea corpului, produse pentru bebelusi si creme de protectie solare, certificate ecologic Cosmebio de ECOCERT. Acorelle este membru al programului "1% pentru Planeta", o retea internationala de companii, asociatii si persoane care ajuta pastrarea Planetei. Prin urmare, 1% din cifra de afaceri din gama solara va fi donata catre Surfrider Foundation Europe pentru protectia oceanelor si a recifelor de corali. 

Ingrediente INCI: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MAURITIA FLEXUOSA FRUIT OIL*, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) ROOT EXTRACT*, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHEROL, LINALOOL, BIXA ORELLANA SEED EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, COUMARIN, CITRAL, EUGENOL

* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala

50% din ingrediente provin din ferme organice

Produse cosmetice naturale și organice certificate de ECOCERT Greenlife în conformitate cu ECOCERT disponibile pe http://cosmetiques.ecocert.com

Ingrediente active explicate:

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE: emolient de origine naturala

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL: ulei de floarea soarelui cu proprietati hranitoare

MAURITIA FLEXUOSA FRUIT OIL*: ulei de Buriti bio, concentat in carotenoizi si antioxidanti, ajutala activarea, pregatirea si prelungirea bronzarii iluminand si hranind pielea.

DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) ROOT EXTRACT*: ulei macerat de morcovi, bogat in vitamina A si antioxidanti, favorizează bronzarea si bronzul, uniformizeaza tenul pentru un efect cu aspect sanatos si inmoaie pielea. BIXA

ORELLANA SEED EXTRACT: extract de Urucum, de 100 de ori mai bogat in carotenoizi decat morcovii, un adevarat concentrat de vitamina E si oligoelemente, activeaza producerea de melanina si actioneaza impotriva imbatranirii pielii. PARFUM (FRAGRANCE): parfum 100% de origine naturala, fara substante fotosensibilizante.

TOCOPHEROL : antioxidant – vitamina E.

LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, COUMARIN, CITRAL, EUGENOL : alergeni prezenti in mod natural in parfum

Ulei bronzant bio protector inainte si dupa plaja 100ml este un produs original in magazinul To My Baby
Este usor sa cumparati produsul Ulei bronzant bio protector inainte si dupa plaja 100ml din magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 3700343046310_50
Greutate (kg) 0.120000
Varsta Adulti
Capacitate (ml) 100
EAN 3700343046310
Ingrediente CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MAURITIA FLEXUOSA FRUIT OIL*, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) ROOT EXTRACT*, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHEROL, LINALOOL, BIXA ORELLANA SEED EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, COUMARIN, C
Producator Acorelle
Altele Bio
Componente (cantitativ) 1
Tip Produs Creme
Pentru Corp
Garantie (luni) 6
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Ulei bronzant bio protector inainte si dupa plaja 100ml
Rating
Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot
Ulei bronzant bio protector inainte si dupa plaja 100ml
Ulei bronzant bio protector inainte si dupa plaja 100ml
Copyright © 2024 To My Baby, Inc. All rights reserved..