Crema Shiseiodo Sun Expert Lotion, SPF 50

Pret Special 133,76 RON Pret normal 149,14 RON

Salvati 10% (15,39 RON)

In stoc
COD
768614156734_52

Crema Shiseiodo Sun Expert Lotion, SPF 50

Shiseido Sun Expert Lotion SPF 50 este o crema cu factor de protectie solara ridicat, conceputa pentru a oferi o protectie eficienta impotriva razelor solare daunatoare si a efectelor nocive ale expunerii la soare. Aceasta lotiune lejera si usor de aplicat este potrivita pentru utilizarea zilnica si pentru toate tipurile de piele, fiind recomandata in special in timpul activitatilor in aer liber si la expunerea prelungita la soare.

Caracteristici principale:

  • Protectie solara ridicata (SPF 50): Formula sa avansata ofera o protectie eficienta impotriva razelor UVA si UVB, ajutand la prevenirea arsurilor solare, a imbatranirii premature a pielii si a deteriorarii ADN-ului cauzate de expunerea la soare.
  • Tehnologie WetForce:Aceasta tehnologie inovatoare permite ca protectia solara sa devina mai eficienta in contact cu apa sau transpiratia, oferind o protectie sporita in timpul activitatilor in aer liber si in conditii de umiditate ridicata.
  • Rezistenta la apa si transpiratie: Formulata pentru a rezista la apa si transpiratie, aceasta crema solara ofera o protectie durabila, chiar si in conditii de activitate fizica intensa sau in medii cu umiditate ridicata.
  • Textura lejera: Lotiunea se absoarbe rapid in piele, fara a lasa o senzatie lipicioasa sau greoaie, oferind o senzatie placuta si lejera pe piele.
  • Potrivita pentru toate tipurile de piele: Formula sa delicata si non-comedogenica este potrivita pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibila sau predispusa la iritatii.

Shiseido Sun Expert Lotion SPF 50 este un produs esential pentru protejarea pielii impotriva efectelor nocive ale razelor solare, oferind o protectie ridicata si durabila in timpul expunerii la soare. Utilizarea regulata a acestei creme solare contribuie la mentinerea sanatatii si frumusetii pielii, protejand-o impotriva deteriorarii cauzate de expunerea la soare.

 

 

Crema Shiseiodo Sun Expert Lotion, SPF 50 este un produs original in magazinul To My Baby
Este usor sa cumparati produsul Crema Shiseiodo Sun Expert Lotion, SPF 50 din magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 768614156734_52
Greutate (kg) 0.100000
Beneficii SPF 50, potrivita pentru toate tipurile de piele
Capacitate (ml) 150
EAN 768614156734
Producator Shiseido
Model Creme
Altele Testat dermatologic
Componente (cantitativ) 1
Proprietati Rezistenta la apa si transpiratie
Tip Produs Ingrijire
Pentru Produse pentru plaja
Garantie (luni) 12
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Crema Shiseiodo Sun Expert Lotion, SPF 50
Rating
Mai multe pentru Shiseido
Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot
Crema Shiseiodo Sun Expert Lotion, SPF 50
Crema Shiseiodo Sun Expert Lotion, SPF 50
Copyright © 2024 To My Baby, Inc. All rights reserved..