Otet din alcool alb pentru menaj 1L

15,98 RON
In stoc
COD
3380380064869_50

Caracteristici: Otet din alcool alb pentru menaj certificat bio
Gramaj: 1 Litru
Descriere produs:
– indeparteaza urmele de calcar
– curata geamurile
– aduce stralucire argintariei
– inlocuieste balsamul
– dezinfecteaza (aparate, toalete, suprafețe de bucatarie si baie)
– elimina buruienile
– poate fi folosit pentru conserve de legume și marinate (certificare Agricultura Organica)
– ajuta la dezinfectarea legumelor si fructelor
Ingrediente: . 30% otet din alcool alb* 12% acididate. EC nr. 200-580.7 / N CAS: 64-19-7
* ingrediente care provin din Agricultura Ecologica
Este obtinut din alcool de cereale care provin din Agricultura Biologica
Utilizare: pentru a curata si detartra robinetele, chiuvetele, cazile, chiuvetele, toaletele: acoperiti cu otet pur si lasati sa actioneze, frecati si clatiti. Pentru detartrarea ceainicelor, decantatoarelor, aparatelor de cafea: se toarna otet alb diluat la jumatate si se incalzeste pana la fierbere, se lasa sa stea peste noapte inainte de clatire cu apa.
Pentru a detartra mașina de spalat si masina de spalat vase: faceti un program in gol cu ​​½ litru de otet alb.
Pentru a curata ferestrele, amestecati ¾ dintr-un litru de apa si ¼ de otet. Pentru a inmuia rufele, se toarna 30 ml de otet alb in zona pentru balsam din masina de spalat.
Gest ecologic: pentru a reduce impactul asupra mediului, respectați dozele recomandate.  Nu utilizati pe marmura sau piatra calcaroasa.
Precautii: Provoaca iritatie cutanata. Provoaca iritatie severa a ochilor. In cazul unei consultatii la medic puneti la dispozitie eticheta produsului.  Evitati sa respirati vaporii. Respectati instructiunile de utilizare. Purtati echipament de protectie a mainilor, ochilor si fetei.  In caz de iritatie cutanata consultati un medic.
Nu lasati produsul la indemana copiilor
In caz de contact cu ochii clatiti din abundenta cu apa curata cateva minute. Indepartati lentilele de contact daca se pot scoate cu usurinta. Continuati sa clatiti. In caz ca iritatia oculara persista consultati un medic. Atentie nu combinati produsul cu alte produse de tip clor. Acest produs este destinat in exclusivitate pentru menaj. Nu utilizati pentru consumul uman.
Fabricat: Franta
Certificare: ECOCERT Greenlife in acord cu standardul ECOCERT – referinte disponibile pe http://detergents.ecocert.com. Ecodoo este membru in proiectul “1% pentru Planeta”, donand 1% din cifra de afaceri pentru protejarea planetei. Cumparaturile dumneavoastra ajuta deja in finantarea unor proiecte de ecologizare a Planetei!
Marca Ecodoo include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta “detergent ecologic” certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile.

Otet din alcool alb pentru menaj 1L este un produs original in magazinul To My Baby
Este usor sa cumparati produsul Otet din alcool alb pentru menaj 1L din magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 3380380064869_50
Greutate (kg) 1.000000
Varsta Adulti
Capacitate (ml) 1000
EAN 3380380064869
Ingrediente 30% otet din alcool alb* 12% acididate. EC nr. 200-580.7 / N CAS: 64-19-7
Producator Ecodoo
Model Solutie curatare
Altele Bio
Tip Produs Solutie curatare universala
Garantie (luni) 12
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Otet din alcool alb pentru menaj 1L
Rating
Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot
Otet din alcool alb pentru menaj 1L
Otet din alcool alb pentru menaj 1L
Copyright © 2024 To My Baby, Inc. All rights reserved..