Detergent rufe pudra 1,5Kg

63,64 RON
In stoc
COD
3380380051180_50

Caracteristici: detergent pulbere cu formula ultraconcentrata pentru rufe albe si colorate. Contine sapun de Alep si ulei esential de lavandin si eucalipt.

Gramaj: 1,5 Kg

Descriere produs:

  •  eficace intre 30°C si 90°C
  •  foarte concentrat: 1,5 kg detergent = 4,5 kg detergent obisnuit
  •  componenti activi de origine vegetala si minerala- fara fosfati si azurant optic
  •  fara derivati petrochimici- fara teste pe animale
  •  fara parfum

Ingrediente: 15 - 30% agent de inalbire oxigenant: percarbonat de sodiu, 5-15% zeolite, agent surfactant non ionic, < 5% agenti surfactanti anionici, sapun de Alep, enzime, extract de rozmarin*, uleiuri esentiale de 100% naturale si pure de lavandin* si eucalipt*

* ingrediente care provin din Agricultura Ecologica

Utilizare: puneti in compartimentul de detergent al masinii de spalat aproximativ 60 g detergent. Pentru a reduce impactul asupra mediului respectati doza recomandata de utilizare.Precautii: - nu lasati produsul la indemana copiilor- pastrati intr-un loc uscat ferit de umiditate- evitati contactul cu ochii- in caz de contact cu ochii claditi din abundenta cu apa curata- in caz de inghitire consultati imediat medicul aratandu-i produsul sau eticheta.

Fabricat in Franta

Certificare bio: ECOCERT Greenlife in acord cu standardul ECOCERT. Ecodoo este membru in proiectul "1% pentru Planeta", donand 1% din cifra de afaceri pentru protejarea planetei. Cumparaturile dumneavoastra ajuta deja in finantarea unor proiecte de ecologizare a Planetei!Marca Ecodoo include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile.

 

Detergent rufe pudra 1,5Kg este un produs original in magazinul To My Baby
Este usor sa cumparati produsul Detergent rufe pudra 1,5Kg din magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 3380380051180_50
Greutate (kg) 1.500000
Varsta Adulti
Capacitate (ml) 1500g
EAN 3380380051180
Producator Ecodoo
Model Pentru Rufe
Altele 0
Garantie (luni) 12
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Detergent rufe pudra 1,5Kg
Rating
Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot
Detergent rufe pudra 1,5Kg
Detergent rufe pudra 1,5Kg
Copyright © 2024 To My Baby, Inc. All rights reserved..